Salı, Şubat 13, 2007

MAVİ


Datça'da bir "mavi"dir doğa.

5 yorum:

Tijen dedi ki...

İyi ki Antalya'dayım diyorum Nihat Bey.
Maviyi görmeden yaşamak zor geliyor bana artık.
Gazete projeniz için size bol şans diliyorum. Güzel bir proje. Devamlılığı olabilsin isterim. Kolay gelsin.
Tijen

Nihat Akkaraca dedi ki...

Yorumunuz için teşekkürler Tijen Hanım. Ben de hep derim; iyi ki mavinin içindeyiz hep. Yayınlamak istediğimiz gazete veya derginin adını "Datça Mavisi" gibi bir adla çıkarabiliriz de...
Çıkmayı başarabilirsek çok iyi olacak. Datça'da kümlenmiş bir çok grup var: datca Yerel Tarih Grubu, Edebiyat Grubu, Cumok Grubu, Daçev Grubu, Dadyader gibi... Bu yayın organı hepisinin sesi olacak. Bütün bu grupların çalışmaları halka yansıtılamıyor şu anda. Böyle bir yayın organında her grup halkla bütünleşme şansını yakalayabilir. kaldı ki maliyetide çok düşük olacak. 20 kişi onarYTL verirsek ayda bir 100 adet gazete bastırabileceğiz. 100 Gazete de Datça gibi bir yöreye yetiyor. Bakalım, şimdilik iyi gidiyor. Sonraları ne olur, bildiririm... Saygılarımla.

Nihat Akkaraca dedi ki...

pardon! Düzeltirim
1000 Gazete olacaktı. 100 değil.

Adsız dedi ki...

Ooo sayfalar da Datça gibi mavileşmiş. Çok da güzel olmuş tıpkı Datça gibi dingin.
Gazeteyi mutlaka çıkaracaksınız biliyorum. Datça'nın bunca gönüllüsü, seveni varken, işin başında da sizin gibi tuttuğunu koparan biriyle başka türlüsünü düşünemiyorum.
Selamlar.

Nihat Akkaraca dedi ki...

harika yorumunuz ve dilekleriniz bana güç veriyor. Sağolun, Nicomedian. Gazetemizin çıkışı bir ay kadar ertelendi. yazı kurulunu ancak kuruyoruz.
Biliyorsunuz işlerin çok ağır yürüdüğü bir yörede yaşıyoruz. İnşallah yakında çıkacağız.