Pazartesi, Ekim 29, 2007

YENİ BİR KİTAP

Datça’dan bir öykü kitabı daha yolda. Bugünlerde okuyucusuyla buluşmuş olacak.

Kitabın adı: Ödünç Zamanlar
Yazarı: Suna Güler
Yayınevi: Kanguru yayınları

2-3-4 Kasım günlerinde İstanbul Kitap Fuarı, Kanguru Yayınları standında görülebilir.

4 yorum:

Açalya dedi ki...

Datca herkese ilham kaynagi olmus, ne kadar guzel.

Nihat Akkaraca dedi ki...

Açalya,datça'dan bir kitap daha dedim ama, bu kitaptaki öyküler Datca öyküleri değil. Yazarı Datcalı olduğundan "Datca'dan bir kitap daha" dedim.
Ekim ayı içinde yayımlanmış bir kitap daha var. "Datca'dan İpsala'ya". bunun yazarları Zühal İzmirli ve Yücel İzmirli. Ama yazarlarımız İzmir'de yaşıyorlar.
Şimdi bir kitap daha bekliyoruz Datca'dan. Umarım bir ay içinde elimizde olur. Datça Yerel Tarih Grubu'nun yoğun bir araştırması sonucu hazırladığı "Datça Yerel Bitkileri ve Kullanımları."
Bu ilginç bir kitap.
Datca bu yıl kitap yayımlama bakımından gerçekten epey verimli oldu.

Şefika dedi ki...

Merhaba,
Anlaşılan Datça'nın kültür yaşamı capcanlı:))
Bu yerel bitkiler kitabına sizin de katkınızın büyük olduğunu tahmin ediyorum. Merakla bekliyorum. Son aldığım kitap Boğaziçi Üniversitesi bahçesindeki bitkileri tanıtıyor. Yani artık iş o kadar özele inmiş. Ama ben bu tür kitapları çok önemsiyorçok da seviyorum. Bitkiler de kültür varlıkları gibi ortak değerlerimiz bence. Üstelik artık gerçekten korunmaya, şefkate muhtaç çocuklar gibiler. Yaşam haklarına saygı bekliyorlar insanlardan.

Dostlukla.

Tijen dedi ki...

Çok sevindim Nihat Bey. Tüm bu kitaplar birer zenginlik. Yerel Tarih Grubu'nun kitabını ben de heyecanla bekliyorum. Kaç yıl oldu çalışmalar başlayalı değil mi?