Cuma, Aralık 28, 2007

Günün Haberi

Ülkemizdeki “En lâik at” bugün öldü. Haberi, TV kanallarından birinde izledim ve hayvanları çok sevdiğimden dolayı üzüldüm.
Haber şöyleydi: “Geçen yıl yapılan bir açılış töreninden sonra, Başbakan RTE çok değerli atlardan birine binmek istemiş, fakat at huysuzlanarak sırtındakini yere atmıştı. Allahtan Başbakan’ımız kazayı yarasız beresiz atlatmıştı. Aynı at bugün, bağırsak düğümlenmesinden kurtulamayarak ölmüştür.” Sahibinin başı sağolsun.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Halkimin beceremedigini yapmistir. Mekani At Cenneti olsun. Obur dunyada, en genis otlaklarda, en ozgur haliyle, sirtina kimsecikleri almadan kosturup dursun.

Acaba buyu mu yaptilar???? :oP

www.elifsavas.com/blog

Nihat Akkaraca dedi ki...

Olabilir Elif, aklıma ilk gelen onun gibi bi'şeydi. Belki okuyup üfleyerek atın bağırsaklarını düğümlediler...

bloğuna koyduğun müzik çok hoş. Bugün onu arkadaşım Kostas'a dinletip sürpriz yapmayı düşünmüştüm, ama, maalesef gelmediler... artık başka zaman.

Adsız dedi ki...

Nihat Abi, muzik Rembetiko adli bir CD'den. Zeynep adinda bir arkadasim hediye getirdi. Turkiye'den alinmis bir CD. Orada bulabileceginizi tahmin ediyorum. Daha icinde neler neler var.

Belki bir dahaki sefere CD'nin tamamini dinlettirirsin. :o)

www.elifsavas.com/blog

Nihat Akkaraca dedi ki...

Sağol, Elif, Teşekkürler.

Ayşegül Taştaban Erzincanoğlu/ Behçet dedi ki...

Bu en laik at lafını çok sevdim Nihat abi..2008'de mutlu günleriniz çoğunlukta olsun ve hepsini bizimle paylaşın olur mu?
Sevgiler

Nihat Akkaraca dedi ki...

Gelecek yılların mutlu, sağlıklı ve bol yazılı olsun, Ayşegül.
Biraz da Datça tatili olsun içinde o yılların...