Cuma, Şubat 01, 2008

İLKBAHAR'IN MÜJDECİSİ




Bugün, yarın derken, beklediğimiz ilkbahar adımını attı Datça'ya. Çok değil, üç gün sonra biz de beyazların içinde kalırız. Resim bugün öğleden sonra çekildi..



13 yorum:

B5 dedi ki...

Bademlere her sene (cocuklugumdan beri) hep erken aciyorlar denir. Bense artik normal olanin bu oldugunu kabul ediyorum :))
Sevgiler,

Nihat Akkaraca dedi ki...

Bu sene erken sayılmaz, B5,eh, normal sayılır. bazı yıllar yılbaşında açarlar, Fakat o erken davrandıkları yıllar tehlikeli yıllardır. Bir donma olayı olursa mahsul perişan olur.

Alp ve Ege'nin Annesi dedi ki...

Bizim icin de koklayin cicekleri...

Ayşegül Taştaban Erzincanoğlu/ Behçet dedi ki...

Ah! artık yaz yaklaşıyor demektir.
Sevgiler

Şefika dedi ki...

Dün Bolu'da buz tutmuş bir göl üstünde yürüdükten sonra bugün çiçekli bademlerle karşılaşmak. Ne güzel topraklarda yaşıyoruz :))

Nihat Akkaraca dedi ki...

Alp&Ege'nin Annesi, Çiçekleri sizin için hem kokluyoruz hem resimliyoruz.
Bu gün Datca yerel tarih Grubu'nun Sepet Örme etkinliği vardı Reşadiye'de. Orada etkinliği dışarıda, bembeyaz payam çiçeklerinin altında yaptık. Tam bir bahar havasıydı. Yıllar önce vazgeçilen sepet örme işini gündeme getirdik bugün. Bir kişi ördü biz izledik.
Ama, havaların bu kadr güzel oluşu bizi korkutuyor. İnşallah bu yaz susuzluk çekmeyiz.
Ayşegül, Yaz yaklaşıyor gibi, sizin de Datça günleriniz yaklaşıyor.

Nihat Akkaraca dedi ki...

Sayın Şefika Kamcez, Asıl, bu kadar aradan sonra sizinle bu yorumlarda karşılaşmak çok hoş...
Kamcez ailesinin tümüne merhaba...

Mine dedi ki...

Hergün sayfanıza uğrayıp baharın müjdecisi bu fotograflara bakıyorum. Baktıkça insanın içi açılıyor. Dediğiniz gibi, umarım susuzluk olmaz ve yazın keyfini çıkarabiliriz.

Adsız dedi ki...

nihatabi merhaba! ne güzel resimler bunlar. demekki bahar geldigine göre yazda yakin demektir. yani bu demektirki bizim icinde datca-günleri yaklasiyor. özellikle esim datcasina ve datcadaki ailesine kavusacagi günü iple cekiyor. size birde birsey soracagim: datcada yasayan semra ve sinan ciftini tanirmisiniz? gecen sene internette tesadüfen tanistim semra hanimla. o gün bu gündürde arada maillesiyoruz. onunlada bu yaz görüsmeyi planliyoruz. datcada dostlar cogaliyor. bu gidisle esim emeline ulasacak ve ben datcada yasamaya ikna olacagim galiba... :-) herseyin hayirlisi... sevgilerle... sevim

Nihat Akkaraca dedi ki...

merhaba sevim, Semra ve Sinan çiftini çok iyi tanırız ve iyi bir arkadaşlığımız vardır. Sinan'la daha Datca'ya gelmeden internet sayfalarınd tanışmıştık.Semra'yı daha sonra tanıdık. her ikisi de candan dostturlar. Bilitorsunuz çok zengin bir web sayfaları da var.
Datça'ya gelince aramanızı bekliyoruz. Eşinize selam ve sevgiler.

Adsız dedi ki...

tabiiki, mutlaka datcaya gelince veya gelmeden önce bildiririz. evet, sinan beylerin web sayfasinida takip ediyorum. bizdende esinize selamlar. sevgilerle... sevim

Adsız dedi ki...

Bu ilkbahar yureğimdek sızım babamsız ilkbaharım bu vuslat hatırına şafak hiç sönmeyecek ,ilkbahar umutlarm hangi çiçekte gizli sırlar küpü ilkbahar rüzğarı???

Adsız dedi ki...

Bu ilkbahar yureğimdek sızım babamsız ilkbaharım bu vuslat hatırına şafak hiç sönmeyecek ,ilkbahar umutlarm hangi çiçekte gizli sırlar küpü ilkbahar rüzğarı???