Cuma, Şubat 08, 2008

TÜRK VE YUNANLI YÜZÜCÜLER DATCA'DA

Datça Belediyesi sponsorluğunda geçen yıl da yapılan "Datça Kış Yüzme Festivali" için yüzücüler bugünden gelmeye başladılar. 9 Şubat 2008 Cumartesi günü saat 12.00 de Kumluk Plajı'ndan Fener Adası'na ( 5 Kilometre)yüzecekler. Bu sabah iki yakanın yüzücüleriyle kahvaltılı bir sohbet toplantısındaydık. Kahvaltıan sonra limanda kısa bir tur attık. Öğleden sonra Eski Datça'ya gidildi ve gezildi. Daha sonra Knidos gezisi vardı. Akşam yemeği Palamutbükün'de Dostlar Restaurant'da sıcak bir dostluk içinde geçti. Yarın yüzme etkinliğinden sonra, akşam bir müzik dinletisi var. Borusan Senfonisi'nde Viola sanatçısı, baş Viola Tuba Özkan bir müzik şöleni sunacak.Pazar günü Burgazdaki Arkeolojik kazı yerleri ve köyler gezildikten sonra etkinlikler sona erecek.



2 yorum:

Alp ve Ege'nin Annesi dedi ki...

Bogazina cok duskun rahmetli dedem, biryerlerden gelince ne yediniz ne diye, merakla biz torunlarini sorguya cekerdi...Ben de simdi fotografi kocaman yaptim, sofrada ne var diye bir guzel inceledim.

Nihat Akkaraca dedi ki...

Sofrada ne vardı? Dur, bi dakka, anlatayım, AlpveEgeninAnnaesi, (Format değiştirdik)
Çok taze yeşil salata, haydari, patlıcan yoğurtlaması, büyük bir akya balığı (dediklerine göre 25 kg ğırlığında)bize az bir parçası yetti. Köy ekmeği, kavrulmuş badem, ballı badem v.s.
Yemeğin dışında çok sıcak ve medeni ölçülerde insan ilişkileri, üstelik iki ayrı ülkenin insanları arasında...
Önemli olan buydu. Bugün yağmur yağarken buz gibi suda yüzdüler. sanırsınız dostluklar denizi bile ısıtmıştı.
P.O.'ya selamlar