Cumartesi, Mayıs 10, 2008

ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Yarın Anneler Günü’nü her yılki gibi Eski Datça’da kermeslerle, annelere yazılan şiirlerle ve Eski Datçalı çocukların oynayacağı minik bir tiyatroyla kutluyoruz. Yağmur, “Datça’da Zaman” adlı öykü kitabındaki “Emine Teyze ve Bilgisayar” öyküsünü sahneye koydu. Saat 14.00 de Orhan’ın kahvesinde izleyeceğiz.
Gelmek isteyen dostlara duyurulur.


Anneler Günü dolayısıyla eski Datça'da bugün yapılan etkinlikleri izlemek için, bu bloğun linkler listesindeki "Datça rehberi" linkini tıklayın

10 yorum:

Tijen dedi ki...

Nihat Abi,
Bugün bir baktım karşıma siz çıktınız. TRT'deki programı izledim, karşı karşıyaymışız da sohbet ediyormuşuz gibi hissettim!

Nihat Akkaraca dedi ki...

Hangi programdı acaba, Tijen?
"Bir İnsan Bir Hikaye" mi acaba?
İlgileriniz içi teşekkürler. Sizlere de başarılı çalışmalar diliyorum. Nihat Abi

Adsız dedi ki...

Nihat ağbi yarın etkinliklerinizizlemeye geleceğim.
Benim için zor bir gün,aynı saatlerde Hızırşah köyünde de çok
güzel çalışmalar var.Nasıl olacak yarın olsun göreceğiz.Bütün annelerin Anneler gününü ben de kutluyorum saygılar...

Nihat Akkaraca dedi ki...

Anlıyorum Muzaffer. Her iki tarafın da görülmesi gerekiyor Muzaffer. Bizdeki Tiyatro saat 14.00 de Bir uğrarsan çok güzel olur. Bizi de ihmal etme. Bekliyoruz.
Kızlan toplantısını erteledik, haberin var sanırım.

Adsız dedi ki...

Merhaba Nihat abi; Trt'deki programda sizi izledim. Yeni yazılarinizi merakla bekliyorum. İzmirden saygılar.
Her biri büyük sanatçı olan tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum.

Nihat Akkaraca dedi ki...

Biz de bugün Eski Datça'da büyük bir coşkuyla kutladık Anneler gününü. yani yazılarımı fırsat buldukça göndereceğim, İsimsiz.
her ne kadar seni şimdilik tanımadımsa bile. Sana en iyi günler, haftalar, yıllar ve uzun bir ömür dilerim. Uzun bir ömürden önce Mutlu bir ömür dilemem gerekir aslında.... Nihat Abi.

Açalya dedi ki...

Her aktivite Datca`da bir farkli guzel olmali Nihat abi! Hikayenizin oyunlastirilmasi kadar gurur verici bir olay daha olabilir mi? Tebrik ederim ve esinizin anneler gununu kutlarim.

Adsız dedi ki...

Cumartesi günü trt de sizinle karşılaştım ve gerçekten içim de tarifi imkansız bir yaşama sevincine neden oldunuz yaptıklarınızı ve yapmak istediklerinizi görünce hayatı nekadar boş yaşadığızı düşündüm Allah size uzun ve sıhhatli

Nihat Akkaraca dedi ki...

Evet Açalya, Çok gururlandım. Oynayan çocuklar dakikalarca alkışlanınca o alkışlardan kendime de biraz pay çıkararak gurur duydum. Bu bizim Eski Datçalı çocuklarda gerçekten iş var. Hele öyküyü oyunlaştırıp sahneye koyan ve yöneten Yağmur...
Gerçek yağmur gibi sanki...

Nihat Akkaraca dedi ki...

Bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim, isimsiz. Sizlerin bu güzel iltifatların layık olmaya çalışacağım. Sağolun.. Nihat Abi