Pazar, Kasım 16, 2008

PASPATUR DERGİSİ GELDİ







Fethiye'de iki ayda bir yayımlanan kültür sanat ve edebiyat dergisi Paspatur'un Kasım-Aralık sayısı geldi. Datça'dan gönderilen yazılara da yer veren derginin ederi 3.00 YTL.
Edinmek isteyenler Nihat Akkaraca'yı arayabilirler:
0542 741 7599
Not: DERGİMİZ "PASPATUR" TÜKENDİ.
OKUYUCULARIMIZA TEŞEKKÜRLER

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba nihat ağbi,yorumun için
tşk ler.Paspatur dergisine abone
olacağım bankaya uğrar uğramaz.

Muzaffer Özgen

Nihat Akkaraca dedi ki...

Bu sayıdan sana bir tane ayrırdım, Muzaffer Hoca.

Adsız dedi ki...

Teşekkürler Nihat Ağbi Yarın sabah
şehre ineceğim.Muzaffer

alimerginoglu dedi ki...

Nihat Abi,

Sizden kucuk bir ricam olacak, eger mumkun olabilirse. Bizimkiler Datca'daki kitapciya kitabimdan 7-8adet birakmislar. Datca'daki okuyucu ile bulusabilmem icin onemli bir adim benim icin. Kitabimi edinmek isteyen, ilgilenen olursa kitabima bu yolla ulasabilecekleri bilgisine kendilerine iletebilirseniz cok mutesekkir olurum. Saygi ve iyi dilekler.

www.alimrachel.blogspot.com

Nihat Akkaraca dedi ki...

Merhaba Alim, sana mail de attım. ben gerekeni yaparım, merak etme. O kitabın Datçalı'yla buluşması gerekir. Bizim patricia'nın kitabevi biraz arka sokakta kaldığından orada kitabı tanıtmak zot oluyor. Hiç olmazsa Kitabevinin camına bir poster koyalım. Kitap Datçalı kitaplar arasına girdi zaten... Görüşmek üzere Alim... marathona devam.

alimerginoglu dedi ki...

Desteginiz icin cok cok tesekkur ederim Nihat Abi. ben de mailinize cevap yazdim. Hayat maratonuna devam... Yazilarinizi ve blogunuzu zevkle takip ediyor. Datca'da Zaman'in devamini dort gozle bekliyorum.Kimbilir su Yazi Koy'de, Sindi'da, Yaka Koyde ne hikayeler vardir. Mesela anlattiginiz o tas ustasinin hikayesi hep aklimda...

www.alimrachel.blogspot.com